Steun onze werking !

Met de oprichting van het Geschied- en Heemkundig Genootschap Waregemse Verhalen is er terug toekomstperspectief voor de studie en werking rond de lokale geschiedenis in Waregem. We hebben al meerdere vergaderingen gehad en tellen momenteel 12 bestuursleden en een aantal andere geïnteresseerden, die hun losse medewerking hebben beloofd. Er staan ook al een aantal activiteiten voor het Waregemse publiek op de agenda. In september werden we erkend als culturele vereniging door de Waregemse Cultuurraad. 

We kwamen reeds naar buiten met een geleid bezoek op 6 juli aan het stadsarchief en de voorstelling op 13 juli van het boek van voorzitter Willy De Bouvrie over onze wielerkampioenen Paul Haghedooren en Roger Vindevogel. Op vrijdag 8 september organiseerden we een lezing in het Piraten Paviljoen van Be-Part in park Casier over Streuvels en Waregem door Karel Platteau. Op 25 januari volgt een tweede lezing over DNA en genealogie door prof. dr. Maarten Larmuseau.

U kunt ons ook volgen op de facebookgroep Waregemse Verhalen op https://www.facebook.com/groups/waregemseverhalen. Eind volgend jaar plannen we ook een jaarboek.

Koken kost geld en daarom zouden we een beroep willen doen op u om ons ook financieel op gang te helpen. De sponsor verbindt zich ertoe GHG Waregemse Verhalen te ondersteunen met publiciteit voor een bedrag van minstens € 250,00 per jaar, deze overeenkomst betreft het jaar 2024. Daarvoor krijgt u het statuut van sponsor en bieden we u aan : 

  • Uitnodigen van de sponsor bij elke voordracht van de organisatie;
  • Vermelden van sponsor met logo op publicatie zoals flyers, jaarboeken of themaboeken;
  • Vermelding van logo en link sponsor op de website van Waregemse Verhalen;
  • Versturen van de Waregemse Verhalen Nieuwsbrief naar de sponsor.

Ondersteuning zonder publiciteit als erelid of steunend lid. Het bedrag is vrij en geeft enkel recht op een naamvermelding in de jaarboeken. Vanaf € 100,00 bent U erelid en vanaf € 50,00 steunend lid.

U begrijpt dat de opstart en de werking wel enige financiële ondersteuning kan gebruiken. Mogen we erop rekenen dat u ons initiatief financieel wil ondersteunen, waarvoor hartelijk dank. Ons jaarboek kan er maar komen mits voldoende financiële waarborg! Gelieve uw sponsorbedrag over te maken op de bankrekening BE62 9734 5792 0361 van Waregemse Verhalen.

Indien gewenst kunnen we een afspraak maken voor bespreking van verdere samenwerking.